De inschrijving voor 2023/2024 is gesloten.

Proefles Jaaropleiding Kruidenvrouw

Bekijk het filmpje hieronder

De inschrijving voor 2023/2024 is gesloten.

Downloads Proefles Slaap

Hieronder vind je de bijlagen die bij de proefles horen. De bestandjes worden in een nieuw tabblad geopend. Je kunt ze vervolgens uitprinten of opslaan op je computer, tablet of telefoon.

Recepten Slaap

Praktische informatie over de Jaaropleiding

Download onderstaande bestandjes voor nog meer informatie over de Jaaropleiding Kruidenvrouw. De bestandjes worden in een nieuw tabblad geopend. Je kunt ze vervolgens uitprinten of opslaan op je computer, tablet of telefoon.

Overzicht Kruiden

Al ruim 200 cursisten gingen je voor!

Een opleiding vol kennis en wijsheid op zo'n enthousiaste en vrolijke manier gegeven dat de opleiding niet zomaar op papier staat. Nee deze gaat echt leven! De opleiding is als een verhaal waar je geen genoeg van krijgt, een wereld waarin je je onder kunt dompelen (en in mijn geval voelt thuis komen).

In deze opleiding neemt Astrid je bij de hand en mee op avontuur, door haar prachtige energie, echtheid, vrolijkheid, enthousiasme die je in de filmpjes terugziet kun je niet wachten tot de week weer om is en het avontuur verder gaat. Gaandeweg leer je zoooo veel en er zijn elke keer weer zulke leuke en mooie praktijk opdrachten en recepten. 

Deze opleiding is uniek, alles valt op zijn plek en het is een totaalplaatje, van a tot z, de cirkel rond. Nog nooit een opleiding gedaan die zo compleet is als deze. Dankjewel dat jij deze prachtige opleiding samengesteld, geschreven en opgenomen hebt zodat andere hiervan kunnen leren en genieten. 🍀🙏💞

~ Nancy Löhe ~

In één woord 'wauw'!

Wat was ik blij toen ik hoorde dat er een jaaropleiding tot kruidenvrouw kwam. Ik heb me, zodra het kon, meteen ingeschreven. En mijn enthousiasme was volkomen terecht. Sterker nog.... de opleiding heeft al mijn verwachtingen overtroffen.

Wat is Astrid een kanjer zeg. Wat een kennis heeft deze vrouw en dan niet alleen op het gebied van kruiden. Astrid weet precies wat iemand nodig heeft. De lessen zijn heel duidelijk, mooie recepten en het vak kruidenvrouw heeft zoveel spirituele kennis gegeven. In een woord 'wauw'. 

Ik maak nu mijn eigen middeltjes, auraspray en thee en wil niet meer anders. De praktijkdagen voelen als thuiskomen omdat je zoveel interessante mensen ontmoet met dezelfde focus. Echt..... deze opleiding zou ik voor geen goud willen missen.  Het heeft mijn leven veranderd op een hele positieve manier.


~ Jeanette Corporaal ~

Nog meer informatie en reviews

Op de pagina van de Jaaropleiding Kruidenvrouw vind je nog veel meer reviews, een introductiefilmpje over de Jaaropleiding en nog veel meer informatie!

Ga naar Jaaropleiding Kruidenvrouw