Gratis verzending vanaf €49!

Ons Verhaal


Ons Verhaal - 't Kruidenhuisje
Magische Momenten

Van de sneeuwwitte bloesem van de sleedoorn tot de dieprode klaprozen in het veld, de natuur is adembenemend.

Als je tenminste de tijd neemt om van al die kleine wondertjes te genieten.

Dat valt niet altijd mee. Het leven dendert maar door en vaak zijn we zo gefocust op langetermijndoelen dat de kleine momenten ons door de vingers glippen. Een zonnestraal die door de wolken breekt, de schaterlach van een kind of een onverwachtse ontmoeting.

Het drinken van een kop kruidenthee laat je bewust stil staan bij het moment. Maar kruiden helpen je ook om het moment intens te beleven.

Ze geven je rust en temperen een overactief brein. Ze laten je passie oplaaien, helpen je te focussen op je studie of juist om in een diepe slaap te vallen. Hun geuren, kleuren, smaken en energie maken heel wat in je los.

Als ode aan de natuur en de magische momenten in het leven, creëren wij ambachtelijke kruidenthee. We laten je tot in de puntjes van je tenen ervaren hoe betoverend kruiden zijn.

Over Astrid

Astrid studeerde Kruidengeneeskunde en is al meer dan 18 jaar een echt kruidenvrouwtje. Tot op de dag van vandaag kan zij nog vol verwondering genieten van het ontkiemen van een zaadje tot het dwarrelen van de herfstblaadjes.

Echte magische momenten, die haar er keer op keer aan doen herinneren dat het de kleine dingen zijn die het leven buitengewoon maken.

Ze heeft het als haar persoonlijke missie gesteld om jou mee te laten genieten en je de pure wonderen van Moeder Aarde te laten zien, proeven, ruiken en ervaren.

Over Jeroen

Jeroen is de man van het hout. Het liefste sluit hij zich de hele dag op in zijn werkplaats om ’s avonds met een grote glimlach en een prachtige creatie tevoorschijn te komen.

Met liefde en aandacht maakt hij de Kruidenhuisjes en droomt er van om op een dag zijn eigen huis te bouwen van hout.

Ontdek onze thee!