Kruiden Abonnement

Ontdek de kracht van kruiden

Ontvang elke maand 4 nieuwe kruiden en 4 nieuwe lessen om deze kruiden door en door te leren kennen.

Vanaf begin februari beschikbaar. Je kunt je nu alvast registreren voor de voorinschrijving.

Leer alle Theekruiden kennen

Elke maand verrassend

Er zijn ontzettend veel kruiden om te ontdekken! Dus hoe leuk is het om elke maand vier nieuwe kruiden te ontvangen. 

Schrijf je dan in het voor het Kruiden Abonnement en ontvang elke maand een heerlijk ruikend pakketje met vier nieuwe en verassend kruiden om te ontdekken.

Online lessen

Kruiden moet je kunnen ruiken, proeven en ontdekken. Toch is het ook erg leuk om ze te leren kennen. Waar kun je ze voor gebruiken? Wat zijn hun geneeskrachtige eigenschappen? Wat is hun boodschap en magie? Wat zijn de leuke weetjes en welke geschiedenis hebben ze?

Daarom ontvang je bij de kruiden elke maand 4 online lessen over de kruiden. Deze staan op de 1e van elke maand voor je klaar in de online leeromgeving. Na inschrijving ontvang je hiervoor de inloggegevens. 

Praktische informatie

Op dit moment zetten we de puntjes op de I om het Kruiden Abonnement te realiseren. Via onderstaand formulier kun je je alvast registreren voor deelname. Zodra we van start gaan krijg je van een mailtje en kun je je inschrijven. 

Het abonnement kost 24,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. 

Hiervoor ontvang je elke maand 4 zakjes thee en 4 online lessen.

Kruidenvrouw in hart en nieren

Ruim 20 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de kracht van kruiden. Ik vond het ronduit bizar om te ontdekken hoe weinig ik van planten wist. En dat ik mijn halve leven voorbij de meest waardevolle kruiden was gelopen zonder ook maar op of om te kijken. Er ging een wondere wereld voor me open.

Inmiddels zijn kruiden een onlosmakelijk deel van mijn leven. Tijdens lange wandelingen luister ik naar hun verhalen. Maak ik krachtige kruidentheeën die balans brengen. En geniet ik intens van hun smaken en kracht.

Ik vind het fantastisch om mijn kennis en enthousiasme over kruiden te mogen delen met mensen zoals jij. Want er is niets mooiers dan je weer te verbinden met de natuur en je onder te dompelen in de kracht van kruiden. Ga je met me mee op ontdekkingsreis?

Liefs Astrid 🌿

Kruiden Abonnement

Ontdek de kracht van kruiden

Ontvang elke maand 4 nieuwe kruiden en 4 nieuwe lessen om deze kruiden door en door te leren kennen.

Vanaf begin februari beschikbaar. Je kunt je nu alvast registreren voor de voorinschrijving.