E-book Kruidenthee 

80 recepten om elk moment magisch te maken!

Ga ook aan de slag met de kracht van Kruidenthee 🌿

Nu tijdelijk van €18,95 voor maar €5. 

Ja! Deze wil ik voor maar €5!

Een voorproefje;

De lekkerste Kruidenthee Recepten voor;

Elk moment van de dag

Start je dag met een kopje 'Fluitende vogels'. Drink een beker 'Noeste Arbeid' in de middag. Kom tot rust met een kopje 'Schemertijd' en val in een diepe slaap vol avonturen na een kopje 'Dromenland'.

In dit e-book vindt je deze en nog veel meer sprankelende recepten voor elk moment van de dag.

Om volop te genieten van de seizoenen

Verfrissend in de zomer. Om mee weg te kruipen onder een dekentje in de winter. Na het uitwaaien in de herfst en voor dat heerlijke genietmomentje in het eerste lentezonnetje. 

Bij elk seizoen horen weer andere kruiden. Ontdek ze allemaal met de seizoensrecepten.

Voor kinderen, jong én oud

Kinderen zijn dol op kruidenthee! Helemaal als je ze zelf mogen mengen, ruiken en proeven. Vaak weten ze je haarfijn te vertellen welke kruiden ze lekker vinden en welke kruiden bij elkaar passen. 

Om je op weg te helpen vindt je in dit e-book recepten als 'Draken & Monsters', 'Deftige Dames', 'Boevige Boefjes' en 'Avonturen thee'. Hoe leuk is dat!

Klachten & Kwaaltjes

Kruidenthee is niet alleen lekker, maar ook heel krachtig. Voor elke klacht & kwaal is er een geschikte kruidenthee. 

In dit e-book vindt je recepten voor Hoofdpijn, Keelpijn, Opvliegers, Verkoudheid en nog veel meer. Recepten die je helpen om je in een mum van tijd weer fit en vrolijk te voelen.

En voor alle speciale momenten in het leven

Eigenlijk is elk moment in ons leven een speciaal moment, maar we staan er niet vaak genoeg bij stil. Kruidenthee kan je helpen om stil te staan bij het moment en er intens van te genieten zodat je ze nooit meer vergeet.

En voor al die speciale momenten meng je zelf de lekkerste kruidenthee met recepten als, Wilde Nachten, Godinnen thee, Kletskousen, Woeste Wouden, Zonnestraaltjes en nog veel meer!

Krachtpatsers uit de natuur

Het gebruik van kruidenthee als ondersteuning van onze gezondheid is zo oud als de mensheid.

Tot halverwege de 20ste eeuw was het de normaalste zaak van de wereld dat je een basis assortiment aan kruiden in huis had voor de meest voorkomende klachten.

Vlierbloesem bij griep en verkoudheid, Kamille als rustgever en Tijm om keelpijn te verzachten.

Agrimonie om je vrij en vrolijk te voelen, Citroenmelisse om te ontspannen tijdens een welverdiend moment voor jezelf en Pepermunt bij maagklachten.

Kruidenvirus

Vandaag de dag is onze basiskennis over het gebruik van kruidenthee zo goed als verdwenen.

En dat is intens jammer. Want kruidenthee biedt een natuurlijke en krachtige manier om lichaam en geest in balans te houden. En om het beste te halen uit het moment.

Met dit e-book wil ik bij jou het kruidenvirus aanwakkeren. Je laten genieten van hun heerlijke smaken. Je verbinden met de kracht van de natuur. Je laten ervaren hoe leuk het is om je eigen kruidenthee te mengen en je inspireren om te ontdekken welke kruidenthee bij jou past.

Ga ook aan de slag met de kracht van Kruidenthee en bestel het e-book ‘Kruidenthee’, nu het nog kan, voor maar €5 😍.

Kruidenvrouw in hart en nieren

Ik ben Astrid, al ruim 20 jaar herborist. 🌿🌸🌼

Het is mijn missie om het gebruik van kruiden terug te brengen in het dagelijks leven. Want kruiden bieden een natuurlijke en krachtige manier, om lichaam en geest in balans te brengen en te houden.

Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Want met het drinken van het juiste kopje kruidenthee kun je het jaar rond je gezondheid ondersteunen en ervoor zorgen dat je goed in je vel zit.Maar de lekkerste en gezondste kruidenthee maak je natuurlijk zelf! Zo weet je zeker dat er geen toevoegingen inzitten zoals suiker of kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen!

Met dit e-book wil ik bij jou het kruidenvirus aanwakkeren. Je laten genieten van hun heerlijke smaken. Je verbinden met de kracht van de natuur. En je laten ervaren hoe geweldig het is om je eigen kruidenthee te mengen.

Liefs Astrid 🌿

E-book Kruidenthee 

80 recepten om elk moment magisch te maken!

Ga ook aan de slag met de kracht van Kruidenthee 🌿

Nu tijdelijk van €18,95 voor maar €5. 

Ja! Deze wil ik voor maar €5!

Wat anderen zeggen

Eindelijk een lekkere kruidenthee gevonden die me helpt om te slapen. Die kruidenthee van de supermarkt vind ik nooit lekker, maar deze wel. Nu ga ik de andere recepten proberen. Dank je wel.

Maaike van Hamelen

Wat een inspiratie! Ik ben gek op kruidenthee, maar gek genoeg ben ik zelf nooit aan de slag gegaan om zelf mijn eigen kruidenthee te maken. Nu wil ik niet anders meer. Zo lekker!

José Huizen

Nou, ik heb het kruidenvirus te pakken hoor! Er is een wereld voor me open gegaan en ik ga me eens flink in kruiden verdiepen. Ik heb gelijk je cursus besteld, erg leuk!

Marianne de Schilder

Samen met mijn kinderen ben ik de keuken ingedoken. Ik ben helemaal geen keukenprins, maar dit is echt heel simpel om te doen. We hebben veel plezier gehad en we genieten nog alle dagen van de thee.

Arjan erkel