Kruiden Recepten RSSKruidenthee voor meer Energie

Deze kruidenthee is een opwekkend mengsel met een heerlijk frisse, maar toch krachtige en diepe smaak. Je krijgt er een flinke energieboost van en het is supergezond.

Lees verder
Kruidenthee Maan & Sterren

Een heerlijke slaapthee met een magisch slaapkussentje voor jong en oud. Voor thuis of om weg te geven aan iemand die het lastig vindt om aardse zaken los te laten en op reis te gaan naar dromenland. Vergeet niet om de spreuk op te zeggen voor het slapen gaan en laat je dan maar meevoeren naar een land hier ver vandaan. 🌝✨

Lees verderKruidenthee Fabels & Verhalen

Deze thee laat je wegzakken in de wondere wereld van Fabels & Verhalen. En om het feestje compleet te maken, schenk je er een glaasje Fabels & Verhalen likeur bij. Voor een avond vol verhalen over lang vervlogen tijden en wanneer de rest van de wereld even mag stilstaan.

Lees verderKruidenthee Fuck de Afwas

Deze thee is voor jou wanneer je altijd de benen uit je lijf holt. Klaar staat voor alles en iedereen om je heen. Maar je schuldig voelt wanneer je een momentje voor jezelf neemt. Dan is het hoog tijd voor jezelf. Tijd om de boel de boel te laten. Fuck de Afwas!

Lees verder