Gratis verzending vanaf €47!

Kruidenpraat RSSKruidenthee Pas op de Plaats

Om je een handje te helpen om uit de ‘go, go, go’ modus te komen heb ik een heerlijk kruidenthee recept voor je. Deze thee helpt je om de knop om te zetten, tot rust te komen en te genieten van alles wat je bereikt hebt zodat je vol in het leven kan blijven staan. 

Lees verderKruidenthee voor Verdriet

Deze thee helpt je om verdriet behapbaar te maken door de scherpe kantjes eraf te halen. En daarnaast helpt het je om het verdriet er te laten zijn want zo krijgt het eerder een plek.

Lees verderKruidenthee voor Verkoeling

Een glas Zinderende Zomer ijsthee is heerlijk verkoelend, maar wel met genoeg pit om je te helpen uitbundig en vanuit je hart te leven deze zomer.

Lees verderKruidenthee voor Afvallen

Deze thee helpt om het hongergevoel te onderdrukken, verlaagt de bloedsuikerspiegel zodat je minder ‘snaaitrek’ hebt, bevorderd de spijsvertering en werkt bloedzuiverend. Ze smaakt heerlijk fris, maar toch kruidige en vol van smaak.

Lees verderKruidenthee voor Zelfvertrouwen

Een thee met pit die je niet alleen helpt om hinderlijke stemmetjes de mond te snoeren, maar je ook helpt om negatieve patronen te doorbreken. Om liever voor jezelf te zijn en je daadkracht geeft om je stapje voor stapje buiten je comfortzone te begeven zodat je je dromen waar kunt maken.

Lees verder