Kruiden Recepten RSSKruidenthee Glimlach

Dit is een thee die je helpt om stil te staan bij de mooie kleine momentjes in het leven. Om je te helpen genieten van het ochtendgloren, de wind door je haren of een zonnestraal op je toet. Een thee die het gewicht van het leven even van je schouders tilt, ook al is het maar voor vijf minuten. En geloof me, elke dag vijf minuten doen wonderen!

Lees verderKruidenthee Intuïtie

Deze thee helpt je om de strijdbijl te begraven tussen gezond verstand en intuïtie zodat ze ons samen kunnen begeleiden op ons levenspad.

Lees verderKruidenthee Trots op Jezelf

Regelmatig trots zijn op jezelf is een wezenlijk onderdeel van gelukkig zijn. Om te leren geloven in jezelf en vertrouwen te hebben in jezelf. Trots zijn is belangrijk om jezelf niet voorbij te hollen. Om niet altijd maar te streven naar ‘meer’. Want dat is helemaal niet nodig! De kruiden in deze thee helpen je haarfijn aan deze boodschap herinneren wanneer dit nodig is.

Lees verderKruidenthee Vertrouwen

Deze thee is een echte krachtpatser. Vol, maar tegelijkertijd zacht van smaak. Ze helpt je om op het rechte pad van vertrouwen te blijven. Met liefde, maar geeft je ook een schop onder je kont wanneer je deze nodig hebt.

Lees verderKruidenthee Pas op de Plaats

Om je een handje te helpen om uit de ‘go, go, go’ modus te komen heb ik een heerlijk kruidenthee recept voor je. Deze thee helpt je om de knop om te zetten, tot rust te komen en te genieten van alles wat je bereikt hebt zodat je vol in het leven kan blijven staan. 

Lees verder